Your Communication

Programmering

Vi kan utføre alt fra enkle til avanserte programmeringsarbeider på din virksomhets nettsider samt integrering av ulike app-løsninger til virksomhetens øvrige softwareprogrammer.

CMS – Content Management System Det CMS verktøyet vi bruker heter exPub.

Etter 2 år med utvikling har vi oppgradert et fleksibelt CMS verktøy som benytter svært avansert og moderne teknologi. Det ble lansert første gang for 10 år siden, og har til i dag blitt testet og brukt av mange ulike selskaper fra hele verden.

exPub har stor fleksibilitet og har veldig mange funksjonaliteter innebygd i løsningen. Dersom det skulle komme en ny funksjonalitet i forbindelse med spesielle ønsker, så kan vi lage den. Dette blir eventuelt tilgjengelig for alle eksisterende brukere.

Ved bransjeløsninger og spesial-tilpasninger for kunder er det utviklet egne moduler i exPub som for eksempel webshop, kursmodul, events moduler, hotellbooking, eiendomsmoduler og mange flere.

Design og layout på selve websiden er 100% fleksibelt og tilpasses iht kundens ønske. exPub løsningen støtter selvfølgelig mobiltilpasning som responsive user interface (RUI), webapps, hybrid og native apps.

Brukere av exPub kan logges inn med et brukernavn og passord på websiden. Systemet er tilgjengelig på alle plattformer og har et svært enkelt grensesnitt.